Uitzicht - Reisverslag uit Naama, Algerije van Fiona Coenders - WaarBenJij.nu Uitzicht - Reisverslag uit Naama, Algerije van Fiona Coenders - WaarBenJij.nu

Uitzicht

Blijf op de hoogte en volg Fiona

12 Mei 2013 | Algerije, Naama

Dag 2:
Omstreeks 7uur was Fiona vanochtend al wakker, het was toen klaarlichte dag en ik schat zo'n 27 graden buiten.
Dion die was nog diep in slaap en heb hem maar laten snurken tot half 9,
want we hebben heerlijk geslapen!
Om 10.00uur moesten we ons verzamelen bij onze reisleider Amr, die ons de belangrijke dingen ging vertellen en welke excursies waar naartoe gaan deze week. We weten al ongeveer wat we willen, maar dat gaan we natuurlijk nog niet verklappen ;)

Het verhaal van vandaag wordt verder niet bepaald spannend want we hebben helemaal niks uitgevoerd, heerlijk aan het zwembad op een ligbed gelegen met een prachtig uitzicht achter ons op de Rode Zee.

's Avonds tegen half 10 hebben we lekker een paar drankjes gedronken op 1 van de terrassen van hotel DeSSolle.

• 13 Mei 2013 - 22:50

Margret Coenders:

Hallo lieverds, ik had al een reactie geplaatst maar blijkbaar iets fout gedaan,goh hoe kan mij dit nou gebeuren? Je voelde je niet goed tijdens de vliegreis?. pas dan maar op als de rit op het kameel maakt dan komt een reispilletje wel van pas,haha. Heb die rotdag gelukkig achter me en dank zij een pilletje op het laatst wel een scheissegal gevoel.Weet over twee dagen pas of het de juiste plek was. Geniet!! veel liefs mam

Verslag uit: Algerije, Naama

14 Mei 2013

Snorkelen

12 Mei 2013

Uitzicht

11 Mei 2013

vliegen is niet leuk!
Fiona

Hoi! Wij zijn Fiona en Dion. In 2013 gaan wij onze eerste vliegreis samen maken Naar Egypte. We hopen dat het een avontuurlijke 'doe' vakantie gaat worden en dat er nog meerdere zullen volgen!

Actief sinds 23 April 2013